Siapa Kami

[REMIX]

[php] include(TEMPLATEPATH.”/includes/breadcrumb.php”);[/php]

[php] the_title(); [/php]

Ilham Zayyan Boutique (JR0006365-W) merupakan interpretasi terhadap kesedaran ingin mewujudkan satu lagi destinasi muslimah di Malaysia khususnya dan di seluruh dunia amnya untuk memilih dan mengenakan busana yang bukan sahaja cantik untuk dipakai tetapi juga menepati kehendak syara’ dalam menutup aurat

Nurin

Nurin Mazaya Zulkifli
Owner/Operational Manager

nurin [at] ilhamzayyan.com

013-2852550

Lulusan UIAM dalam bidang Pengajian alQuran yang masih lagi surirumah sepenuh masa sejak tamat pengajian. Menguruskan perniagaan dari rumah dan terlibat dalam merekabentuk serta memilih koleksi dan seleksi busana yang diketengahkan oleh butik Ilham Zayyan.

Nawwar

Nawwar Izyan Zulkifli
Sales Manager

nawwar [at] ilhamzayyan.com

012-6794694

Lulusan UIAM dalam bidang Psikologi yang juga seorang ibu bekerjaya. Mempunyai kemahiran unik dalam bidang akupunktur; beliau sendiri meminati pemakaian ‘shawl’ dengan koleksinya tersendiri. Merupakan pakar ‘shawl’ Ilham Zayyan Boutique selain bertanggungjawab sebagai Pengurus Jualan yang berdedikasi.

Affzan

Ahmad Affzan Abdullah
Graphic Designer

affzan [at] ilhamzayyan.com

019-7502550

Lulusan MEng dalam bidang Kejuruteraan Sistem Maklumat dari Imperial College London, beliau pernah menjawat jawatan sebagai tutor di sebuah institut pengajian tinggi tempatan sebelum menceburkan diri dalam bidang perniagaan secara sepenuh masa. Pengarah Kreatif/Pereka Grafik IlhamZayyan.com, bertanggungjawab sepenuhnya terhadap pengendalian laman web dan katalog produk.

[/REMIX]

Leave a Reply